KOCAELİ / BAŞİSKELE - BAŞİSKELE GÜBRETAŞ İLKOKULU

Dilimizin Zenginlikleri

Şbt

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsaminda oluşturulan "Deyimler ve Atasözleri" sergimizin açılışını gerçekleştirdik. Katılımlarından dolayi başta Okul Müdürümüz Selçuk Dikbaş ve Değerli Müdür Yardımcılarımıza, emeklerinden dolayı Öğretmen ve Öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Küçük Kaşifler olarak sınıfta bir hikaye kitabı incelendi, yazarı, resimleyen kişi hakkında konuşuldu.Yazar kavramı üzerinde durularak bilinmeyen sözcükler keşfedildi. Hadi biz de bi kitap yazalım ,fikriyle hayal güçlerini kullanarak, her bi küçük kaşif bir kurgu oluşturdu, resimler yapıldı, ailelerin de desteğiyle hikâye kitabında anlatmak istediklerini cümleye döktüler. Küçük yazar kaşifler karşınızda...

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin proje kapsamında aralık ayında yaptığı çalışmalar devam ediyor.Yıl boyu sürecek olan projede her ay farklı etkinlikler ve yarışmalar olacak.Bütün öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Ara

Detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.